Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Pluto och Eris

Gör allt i sin makt att skapa och dra upp din undermedvetenhet , arbetar för att du skall ta dig till ytan. Med stor kraft försöker Pluto göra detta.

Och i detta så kommer Eris in och lägger sig. Hon är den som skapar drama och skyr inga medel för röra om i dig.

Hon utmanar dig genom att sända en bild , händelse eller föremål för att du skall ge dig hän.

Eris som Uranus som i precis i samma anda utsätter dig inför olika prövningar. Varför?

Jo för att den del av ditt ego som är destruktivt skall testas och se om det klarar denna press. Detta är en form av upplärning där du inte har behov av skylla dina problem på andra människor. Att sluta se sig som ett offer och inte ställa till med kaos.

Klarar du Eris prövningar då når du den upplysning du behöver och ger dig en rättvis chans till att börja om på nytt.

Comments Off on Pluto och Eris

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️