Blog

Plinga mig gärna!❤️

Du vet väl om att du kan via vår internet sida skicka ett pling till mig till min mobil så att jag får en hint om du behöver mig.

Jag hade gärna varit och kunnat vara nåbar 24/7 men tyvärr så har jag inte den möjligheten, även om jag skulle velat det.?

Jag jobbar ju nästan enbart natt och går på mellan 02.40( 03.00) fram till 05.00( 05.30)och jag brukar sova vid 24.00 och framåt tills jag går upp för natten. Så jag har då min telefon på ljudlös. Det handlar inte om att jag inte vill prata med dig utan det är av naturliga skäl.?

Dessa tider är lite mer struktur på och då jag har möjlighet att koppla upp mig :

Mellan 05.30-06.00 ( nästan) varje dag kan du pinga mig.

Mellan 14.00 – 15.00 ( nästan) varje dag kan du pinga mig.

Mellan 18.00- 19.00 ( nästan) varje dag kan du pinga mig.

Gör ett försök vid dessa tider om jag inte kan hjälpa dig på natten. Eller så bokar vi in en tid när vi pratas vid så löser vi det då. Så jag kan koppla upp mig.

Jag jobbar inte privat utan är tillgänglig via redhat och dess telefon/internet sidor.

Du är jätte välkommen till mig!

Vi hörs snart … många kramar…❤️

Comments Off on Plinga mig gärna!❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️