Blog,  Magi,  Spådom

Pendeln svarar på dina frågor!

Jag vill börja med att förklara lite om hur pendeln fungerar innan vi kommer till hur man använder den.

Jag har har ibland fått frågor gällande vissa personer och deras namn. När det kommer till frågor om sexuell läggning, sexuell kriminalitet som tex pedofili, andra kriminella handlingar så är de ämnen jag ej går in i.

Dels så har vi i Sverige starka etiska regler där vi som jobbar inom spådom mm inte får tala om vi ser sjukdom , död , och ren kriminalitet.

Och dels så är jag mycket försiktig att svara på frågor gällande vissas personer läggning mm.

Du som vi lära dig att använda pendeln till hjälp att få egna svar så önskar jag att du är mycket försiktig med vad din pendel ger dig för svar.

Tex om du ställer en fråga om en viss person är pedofil och pendel säger ja så använd inte denna information till att sprida denna info. Dels så finns det risk att spridning kan orsaka mycket skada både för den person det handlar om och dig själv.

Så därför bör du inte missbruka pendelns makt.

Och jag kommer aldrig att svara på sådana frågor. Du kan fråga mig men jag måste snällt säga nej.

I nästa inlägg kan du läsa om hur du kan använda pendeln men återigen vill jag säga använd inte pendelns svar till spridning som kan orsaka skada.

Comments Off on Pendeln svarar på dina frågor!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️