Blog

Passion och kärlek

Det är väl något vi alla vill känna i livet. Därför kan det vara svårt att lämna en relation även om det finns en kärlek mellan er.

Ibland räcker inte kärleken och vi stångas i motvind och även om det uppstår små varningsflagg som indikerar att relationen inte är sund.

Man väljer oftast i det skedet att stanna kvar för det finns kärlek och man har en förhoppning på att partnern skall kunna gå att förändra.

Det svåra i detta är personen själv skall ha viljan till förändring.

Men en person som haft en barndom med lite kärlek och nästan ingen omtanke och då också får leva i sina föräldrars relation som kanske har missbruk och våld inblandad. Man får inte som barn lära sig hur man skall vara i en sund relation och då tar efter sina föräldrars beteende.

Befinner du dig I en relation där det är elaka kommentarer, hot om att göra slut, att du får skulden för alla problem som ni har i relationen. Detta beteende kommer inte kunna försvinna och där behöver du bestämma dig hur du vill ha det som gör att du mår bra. Även om hen känner kärlek för dig så det inte det primära, du bör se till ditt egna bästa och du är värd så mycket mer än vad du får idag.

Och det är inte ditt fel , absolut inte…

Comments Off on Passion och kärlek

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️