Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Påsk ägg nr 4 är fyllt med?

STYRKA!

Att trycka på omstart knappen , genom att börja om från början med din kropp , kommer att ge dig ny styrka och nya perspektiv.

Mantra ordet Purna används för öva upp psykisk och fysisk styrka och ordet betyder ungefär fullständig. Syftet är att du skall bli så fullständig som möjligt och som du är.

Du kan jämföra det med att precis som månen alltid är hel även om du bara ser olika skymtar av , beroende på vilket tillfälle det är så är den faktiskt alltid hel , stor och rund.

Du behöver stanna upp då och då och tillåt din kropp att tala med dig. Hela du är ett maskineri som faktiskt fungerar utan att du tänker på det.

Även om det inte känns så just nu så är du ändå full med urkraft och inre styrka. Du kan ha hamnat i en status där du bara springer och springer utan att tänka eller känna. Du kan ha fastnat i gamla mönster och gamla banor och ha låst dig själv med saker som hänt.

Detta kan göra att du glömt bort din inre vackra styrka. Du har liksom tappat bort dig själv.

Övning som du kan göra för att återfå din inre styrka är att du stannar upp och påminner dig själv om allt som fungerar både inom dig och utanför dig.

Skriv ner dina tankar och ord i din bok…

Comments Off on Påsk ägg nr 4 är fyllt med?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️