Blog,  Läkande yoga! Healing yoga!,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Påsk ägg nr 1 är fyllt med?

KÄRLEK!

Under livets gång så kommer du uppleva både ned och uppgångar , traumatiska händelser som ligger i det förflutna och nutid kommer att störa din egna kärlek till dig själv. Vilket i sin tur kommer hindra oss från att leva det liv vi själva vill och förstöra vår utblommning.

Som resultat blir det möjligt att du drar dig undan din omgivning och isolerar dig. Du förblir i ett limbo av ensamhet och ett ledset hjärta.

För att läkning kan påbörjas så måste du öppna ditt hjärta och våga släppa in kärleken igen och börja tro på dig själv och kunna utvecklas till den person du vill vara.

Det kan komma att ta tid och just nu i din tillvaro kan det kännas extra motigt och svårt att se kärleken runt hörnet igen.

Du kan göra denna övning som hjälp till självhjälp ;

Du behöver fokusera på att mjuka upp dina leder och stärka området runt hjärta , axlar , skuldror och bröstrygg. Anledning till detta är att blockeringar efter jobbiga händelser sätter sig just på de ställena. Det blir en fysisk stress på dessa ställen.

Lägg dig ner på rygg , gärna med kuddar under ryggen så ryggen hamnar i en mjuk , lätt böjning bakåt.

Låt ditt huvud mjukt vila i linje med ryggens böjning , känns det bra så kan du böja lite försiktigt och tippa huvudet bakåt , för en djupare böjning.

Andas lugnt och fint och försök låta din kropp sträckas mjukt ut och med lätthet öppna området runt ditt hjärta.

Håll fokus på denna hållning , och tänk dig att du ligger på en bädd av mjukt gräs , förnim känslan och doften av blommor , andas in och långsamt ut. Denna övning är både upplyftande för din själ och kommer vara en hjälp att bearbeta det förflutna , acceptera att du varit med om känslomässig berg och dalbana , acceptera det faktum att du blivit sårad och behöver läkning.

Denna övning är inte lätt och den kommer kanske att ta lite tid , men ju oftare du gör den , desto lättare kommer din kropp och själ att läkas. Ta det lugnt och låt processen ta sin tid. Ingen stress.

Nästa övning tillsammans med förra ;

Tänk och ställ dig frågan ; följer jag mitt hjärtas väg eller väljer jag att följa andra viljors väg?

Skriv ner dina tankar och dina känslor…

Comments Off on Påsk ägg nr 1 är fyllt med?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️