Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Oxen 2021 !

Oxen

Det dominerande planetära skeendet under 2021 är en rad sammandrabbningar mellan Saturnus och Uranus. Eftersom Uranus befinner sig i ditt tecken och Saturnus i den översta sektorn på din horoskopkarta hamnar du mitt i frontlinjen. Allt det här året bär med sig kommer alltså att landa hos dig först, något som inte kan undvikas. I och med förra årets tumult och hur det fick dig att tänka över vad som verkligen är viktigt, känner du en stark vilja att återgå till en tillvaro som den såg ut förut.

Oavsett var Saturnus befinner sig försöker han alltid bidra med regelbundenhet och stabilitet, och när han är i den översta sektorn – den som handlar om samhällsposition, status och hur människor ser dig – kommer han vilja reparera det som trasats sönder, en process du gärna ger dig in i. Trygghet och säkerhet är Oxens kärnvärden och Saturnus pratar ditt språk. Men Uranus, som befinner sig i ditt tecken, vill det motsatta. Han menar att du måste röra på dig och inte göra samma sak i alla evighet – ibland måste du våga lite, ge dig ut i okänd terräng och ta risker. Eftersom förra året var så tumultartat att till och med du började fundera i nya banor angående framtiden, så blir 2021 det perfekta tillfället att påbörja det där nya livet. Du ska alltså inte luta dig mot det förgångna även om Saturnus får det att framstå som det enda vettiga. Han kommer givetvis att lägga fram ett ännu bättre erbjudande och sockra med allt sådant du är svag för, medan Uranus drar med dig framåt igen genom att visa hur omodernt allt det där är i vår nya värld som den ser ut efter Corona. Och så kommer dragkampen fortlöpa, ända tills de allra sista dagarna i december. Kanske har du fattat ett beslut vid det laget, eller åtminstone hittat en kompromiss som du kan leva med.

Privatlivet blir fantastiskt i år, ända från början. Januaris första veckor överraskar dig med intensitet och allt sker helt oväntat. Inte förrän i mitten av februari börjar du fundera på vad det är du gör och kanske sätter du upp några regler. Sen kastar du dig in i leken på nytt.

Höjdpunkten nås i juli och fram till oktober flyter allt på fint, men sen kommer tvivlen. Kanske är det nu relationen blir seriös, så du måste verkligen överväga vad du är beredd att acceptera och vad som inte är förhandlingsbart. Framåt nyår fattar du ett stort beslut men ångrar dig genast. Du behöver uppenbarligen tid på dig att tänka och ditt slutgiltiga besked låter vänta på sig till början av 2022.

Karriärmässigt är 2021 ett år med enorm potential. Jupiter befinner sig högst upp på din horoskopkarta, första och enda gången det här årtiondet, och som alltid för han med sig den sortens möjligheter som du inte bör blunda för. Ta chanserna medan du kan, för redan innan året är slut kommer det vara för sent. Ekonomiskt ser det ut att bli någon form av större omorganisation i juni eller juli, vilket inte bara stärker ditt bankkonto, utan ger dig också möjlighet till helt ny livsstil – något du har längtat efter länge.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️