Meditation / Mindfulness/ Healing you

Övning ; Medveten närvaro!

Prova att göra denna övning i medveten närvaro varje dag under en vecka ;

Övning ;

Sitt i en skön ställning . Sträck upp genom ryggraden , fokusera blicken på en fast punkt , behåll blicken stilla bakom stängda ögonlock. Du kan prova att mjukt rulla din inre blick upp och in mot tredje ögat – utrymmet mellan ögonbrynen – ditt center för intuition. Börja sedan andas djupa lugnande andetag , pusta gärna ut några djupa suckar genom munnen. Övergå sedan till att bara andas genom näsan . Slappna av i käken , släpp tungan från gommen , slappna av i tinningarna och mellan ögonbrynen. Fokusera på andetaget . Om tankar dyker upp , låt dem komma men också passera , återgå till andetaget. Njut av din andning. Det är intimt och sensuellt att sitta nära sig själv och sin andning . Du blir säkert berörd när du stannar upp , låt det som kommer komma , tryck inte ner dina känslor utan stanna med andetaget. Bli medveten om din sinnestämmning och acceptera den just som den är. Se om du kan se bortom den och komma i kontakt med ditt inre.

Skriv ner hur du känner dig efteråt och de tankar , känslor och bilder som kommer upp ?

Mantra ; jag … finns …här … för …mig …själv … jag … fylls …med … frid …kärlek …och … harmoni…

Comments Off on Övning ; Medveten närvaro!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️