Blog

Otrohet!

Att bli utsatt för otrohet är ett av de värsta scenarier man kan uppleva. Då går inte att beskriva smärtan, sorgen ,ilskan och tilliten.

Blir du bedragen så måste du ta ett beslut, antingen att avsluta eller ge en ny chans. Att leva i limbo fungerar inte i längden och detta kan göra dig riktigt sjuk.

Jag finns här för att hjälpa dig finna svar men jag kan inte bestämma hur du skall fortsätta ditt liv. Ibland så när jag gör readings gällande kärlek och otrohet så får jag dubbla signaler från korten vilket innebär att ödet oftast inte är förutbestämt.

Ditt öde ligger i obalans i universum. Och det kan ta tid att läka och fatta ett beslut. Beslutet bör vara genomtänkt och man bör vara säker. Man kan göra förhastade beslut när man befinner i kaos.

Jag har ju själv upplevt en sådan livskris , jag valde då att avsluta men ödet lade sig och jag blev gravid och gjorde det tunga valet att ge förhållandet en chans. I detta val var jag tvungen att bestämma mig för att acceptera det som hänt och gå in med nya ögon och en ny start och göra ett tappert ärligt beslut att sluta vara kontrollerande och nästintill besatt av att hitta bevis på otrohet.

Denna besatthet gjorde mig så sjuk i kropp och själ och det gav mig ingen ro , det var då jag valde ett avslut. Men vi fann tillbaka till varandra. I och med detta så lovade jag mig själv att om detta skulle upprepas så skulle det var definitivt slut och detta förstod han.

Jag tror att jag aldrig har genomlevt ett värre helvete när jag förstod att jag blivit bedragen. Han var i mina ögon en person som aldrig skulle vara otrogen, han var min bästa vän och vi hade byggt upp ett liv tillsammans, det var ett rejält slag i ansiktet.

Det tar tid att läka och det tar tid att tänka på vad du bör göra. Men om du om och om igen blir bedragen då måste du tänka först på ditt mående och tyvärr så kanske du behöver gå vidare. Du kan inte leva med en tredje dold part för det kommer bli mer sorg och förtvivlan än bara otroheten.

Du måste komma ihåg att även om hoppet just nu känns otroligt långt bort så finns det ett ljus i tunneln. Du kanske inte känner det nu men du kommer i sinom tid att börja fungera igen.

Ta dig tid att sörja , ta dig tid att gråta och skrika ,ge dig kärlek och var rädd om dig. I alla mörker finns ett ljus.❤

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️