Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Öppna ditt sinne

Och befria dina tankar.

Ord är inte bara ord , dina tankar är inte bara tankar utan det är också energier.

Ibland så skapar ord och tankar en irriterande energi , du kan liksom inte släppa taget om vad nån sagt till dig. Eller du försöker övertyga alla om just din version.

Vid just det ögonblicket så har tankarna och orden skapat en egen energi som faktiskt tagit makten över dig.

Därför är det alltid bra om du kan ställa dig frågan ; använder du själv din kunskap Eller är det kunskapen som gjort ditt val?

I den värld vi lever i idag så blir vi bombaderade via sociala medier, vårt samhälle , nyheter, myndigheter ,politiker, där vi skall bli övertygade att tänka som dessa , att känna som dessa och lyda dessa. Även om vi vet att de har en egen agenda.

Därför behöver du och jag befria våra tankar. Du och jag behöver tänka och tycka själva. Vad vill ska lyssna på är vårt hjärta. Vad säger ditt hjärta och din magkänsla?

Fundera på detta en stund så återkommer jag med hur vi bör leva för att bli lyckliga. ❤️

Comments Off on Öppna ditt sinne

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️