Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Ödet

När vi föds så läggs vårt ödes väg , ödet kommer att vara vår följeslagare genom hela vårt liv.

I Universum så är det redan förutbestämt vilka som skall få gå igenom livets motgångar och livets fördelar.

En del av oss får gå igenom orättvisa, fördomar, sjukdom, sorg och andra ledsamheter. Andra av oss får känna lycka , trygghet och kärlek.

Även om du känner att ditt öde gett ditt liv svårigheter så finns det ändå ett ljus bortom mörkret. Du har ett eget val och ett eget ansvar att visa dig själv vilken väg du skall välja.

Allt du gör kommer alltid få någon konsenkvens,  både på gott och ont.

Det som ingen  av oss kan förhindra är det val som görs av andra människor, tex i vår barndom , men du förändra ditt liv till det bättre om du inte ger upp utan att du kämpar för det liv du vill ha.

Du har styrkan att ta dig upp från mörkret och du har större förmåga än vad du kanske tror.

Det går att förändra sitt öde och med det förändra din livsväg.

Jag får ibland frågan om jag kan se allt och få in all information korrekt till 200 %. Och svaret är att ingen av oss kan styra nån annans öde eller se till att just ditt öde ändras. Jag kan önska, arbeta med healing , ge dig råd , lyssna, förstå och hjälpa dig utifrån alla mina verktyg och hjälpa dig att styra livet i rätt riktning.

Men jag kan inte ändra ditt öde. Ödet styrs av ödet självt men även om det är så , så kan du ändå med dig själv skapa ett öde där du är lycklig.

Ibland så fastnar man i en offer situation och ser bara det negativa man varit med om , men vänd på det och tänk ; shit jag kan faktiskt ändra min situation till det bättre. Jag kan göra rätt val och jag kan göra det jag är skapt till att göra.

Du är stark och du kan göra rätt val , ge bara inte upp eller förvänta dig att andra skall bära din börda. Låt inte din frustration ta över ditt liv. Du kan om du vill skapa något fantastiskt och vackert.❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️