Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Nytt år nya krafter och stilla dit sinne!

Nu har det gått ca 1 .5 sedan nyår och innan det var jul.

Jag hoppas att ni alla fick en lugn och harmonisk jul…

Men nu är det år 2022 och efter julmat , glögg och champagne bör vi välkomna det nya livet med att släppa taget om 2021 årets olika faser.

Vi lever ju idag med allvarlig covid , höjda el priser, förlorade jobb och en kass ekonomi.

Jag vill börja med ett djupt andetag och välkomnar in detta år. Det handlar inte om att uppfylla alla världens nyårs löften, bara det ger ju stress ?

Släpp taget om det gamla och försök förnimma det som du behöver. Du behöver fokusera på att varje dag är en ny dag.

Ny dag ger dig möjlighet att släppa gamla mönster , tänk dig in vad som gynnar dig , vad som gör att du mår bra och skapa ett utrymme för nya upplevelser och ny energi.

Med öppet sinne så kan du göra denna övning ;

Sätt dig på en lugn plats , en plats där du är trygg, ta ett djupt andetag och försök tänka dig nuet. Låt det gamla som du varit med om , försök lägga det i det förflutna. Tänk dig framtiden som en glittrande förväntan som är redo att ta dig med storm. Finn trygghet med allt som är viktigt just nu ryms i just detta ögonblicket.

Comments Off on Nytt år nya krafter och stilla dit sinne!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️