Blog

Nya tag och vägen till goda energier

Kärlek , lycka och ditt välbefinnande, är väl vad vi alla behöver?

År 2023 är början på något positivt. Tillsammans kan du och jag läka och heala varandra , vi kan stötta varandra och ge oss själva ett mål att detta året är förändringens år.

Jag kommer under detta år att skriva mer om drömmar och dess symbolik men också guida din själ och dina energier på allra bästa sätt.

Du behöver finna ditt egna naturliga flöde och finna en balans i din rytm. Tänk dig att år 2023 är ditt år. Din balans och ditt välbefinnande är en bra målsättning. Allt för att du skall orka med en jobbig vardag eller olika ting som tynger dig.

Själen är fönstret till en bättre värld , följ din egna inre vägledning,  din magkänsla , finn dina egna gränser och följ dina behov.

Det finns en av dig , du är värdefull och förtjänar all lycka i världen, din plats på vår moderjord finns av en anledning. Du är du och du har kunskap och förmågan att ta dig vidare att leva ditt liv till fullo.

Jag kan hjälpa dig en bit på vägen och finnas där för dig om du vill och behöver min hjälp. Du kan använda denna blogg som ett litet extra verktyg till ditt välbefinnande men det är du själv som behöver släppa in kärlek och lycka i ditt liv.

Jag kommer in inatt runt 03.30 och är tillgänglig till 06.30. Du är välkommen att höra av dig…

Kramar❤️❤️❤️

Comments Off on Nya tag och vägen till goda energier

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️