Blog

Ny vecka och nya positiva tankar!

Nu är vi verkligen inne i hösten men det som är lite xtra mysigt är att vi fortfarande har lite värme mitt på dagen. Iallafall för oss som bor lite längre ner i Sverige?❤️.

Jag som du kanske förstått på min ljuva dialekt är att jag är en västkusts tjej… Är sällan tyvärr uppåt i landet , skulle vilja utforska mer av Sveriges landskap. Skåne är underbart vackert jag har min mans släkt därifrån så neråt har jag tagit mig.??

Men nu till dagens ämne ; mitt schema gör denna v , är åter inatt runt 03.00 ,( var lite krasslig i natten som var så därför var jag ej inne.)

Måndag- tisdag 19-20 september 03.00-05.00

Tisdag – onsdag 20 -21 september 03.00- 05.00

Onsdag – torsdag 21 – 22 september 03.00- 05.00

Torsdag – fredag 22 – 23 september 03.00-05.00

Fredag- lördag 23 -24 september 03.00- 05

00

Lördag – söndag 24 -25 september 03.00-05.00

Nu har ni mitt schema, och även om jag inte finns tillgänglig som inatt så finns du ändå i mina tankar och mitt beskydd.❤️❤️❤️

Kram och vi hörs inatt…

Comments Off on Ny vecka och nya positiva tankar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️