Blog

Ny vecka nya positiva vibbar

Månen har tagit sin väg genom Kräftan och detta i början på veckan måndag 24 april- tisdag 25 april. Genom Månens framfart så för det dig närmare ditt hjärtachakra. Du kommer att känna dig öm i själen och blir lättare berörd och känslig när det sker saker. Rådet är att du bör undvika stora sällskap och stora evenemang nu.

Tänk positivt och tänk dig att Solen lyser upp din karmiska väg och drar dig framåt. Bli inte förvånad om du börja tänka dig olika djupa frågor som tex : I vilken värld vill ditt nya jag leva i? Vad vill du uppnå? Hur kan du nå dina nya mål och känna att du kan nå vart du vill.

Onsdag 26 april kommer nån / något att utmana dig. Men detta är positivt för det kan leda till att du kommer att läka och healas.

Torsdag 27 april – fredag 28 april nu är det dags för slutet på veckan , passa på att umgås med människor som du tycker om och som ger dig goda energier och som du vet älskar dig. Kanske en liten middag eller lite vin och en ostbricka på fredag kväll?

Lördag 29 april kommer du vakna nöjd och tillfreds.

Söndag 30 april kommer du kanske känna dig lite hängig och känna frustration men för att ändra och cirkulera dina energier ta dig ut på en härlig promenad. Detta kommer rensa dina tankar och få dig att känna balans igen.

Kram❤️

Comments Off on Ny vecka nya positiva vibbar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️