Blog

Nu närmar sig julafton med längtan och hopp!

Men alla känner inte så , i dagens Sverige så finns det många barnfamiljer ,hemlöshet,ensamhet, och för dessa så är julen en riktig pärs att genomgå. Man är stressad att kunna ge sina barn julklappar, man är stressad för man inte har råd med julmat ,som hemlös är man stressad av oro för sin sovplats ,pressen att tänka och oroa sig för att få lite värme och en varm säng.

Sen finns det en mörkare sida när det kommer till julafton och nyår , där barnfamiljernas mamma och pappa dricker sig fulla och det blir bråk och tjafs. Här far barnen mycket illa och det är så otroligt hopplöst att få föräldrarna att lugna ner sig

Julen är till för barnen , låt barnen få ro denna enda dag på året ,ska ni dricka er fulla och bråka gör det en annan dag. Ett sätt att underlätta detta kaoset är att man bestämmer sig för att det skall vara en förälder som har barnen i taget och sen ett byte och då menar jag inte att man skall dricka sig full medans den ena föräldern är borta. Undvik starka drycker , försök vara stark och visa era barn att ni faktiskt kan sköta er och ge dom en lugn jul.

Jag vill be er alla därute som läser min blogg att skicka kärlek och be änglarna om hjälp för dessa barn. Barnen är vårt liv och dom måste man vara rädd om.

Det finns tillräckligt med hopp , kärlek och omtanke som vi kan skänka detta mentalt och be för dessa barn.

Julen skall bestå av trygghet ,kärlek ,omtanke,hopp …

De familjer som inte kanske har pengar till julklappar och julmat. Kan kanske samla ihop ett par st mammor och pappor och ha ett knytkalas, där varje familj köper varsit mål mat,alla tar med sig något och sedan så slår ni ihopa detta och delar på maten. När det gäller julklappar så fokusera på en sak som du har råd med. Sen ger du ditt barn detta och lägger till all din kärlek med kramar och pussar och visar trygghet.

Jag kan lova dig att detta kommer vara kvar i ditt barn som minne ; hur himla mysigt det var denna julen med kramar och kärlek. Och då räcker det med en julklapp.

Det är trygghet och lugn som man som barn minns bäst…

Jag hoppas ni som läser detta utför en ritual med bön och be änglarna om hjälp att alla barn detta år som far illa skall få beskydd.??

Comments Off on Nu närmar sig julafton med längtan och hopp!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️