Blog

Nu har vi sjungt in våren

Med sprakande eld och tanken på att släppa vårt kalla väder och äntligen få lite sol.

Denna vecka måndag 1 maj börjar med att Pluto vänder i sin retrograd och ger ditt inre en xtra transformation. Om du har mycket att göra denna vecka så försök göra detta i början av denna veckan.

Detta beror på att vi når en fullmåne redan på torsdag den 4 maj som går in i Skorpionens tecken och samtidigt blir det en månförmörkelse. Det är Pluto som styr denna process.

Inför denna torsdag så kommer du att känna av att dina känslor blir djupare än vanligt och något hetsiga.

I slutet av veckan runt fredag 5 maj är det dags för en retreat. Detta innebär att dina energier är i obalans och du bör undvika att snegla på vad andra gör , och istället för att ta efter så gör din egna grej med dina uttryck.

Ställ dig frågorna ; följer du dina egna mål och din inre magkänsla och vägledning?

När försöker du anpassa dig efter andras tycke och smak?

Förminskar du dig själv för att passa in?

Behöver du göra din röst hörd?

Detta är en bra vecka att utforska dessa frågor. För mitt emot Pluto står Pallas Athena med modiga stjärntecket Lejonet som är regnbågens för allas lika värde. Lejonet visar att något inte står rätt till och Lejonet står upp för vad hon tror på

Har du svarat ja på frågan om du behöver göra din röst hörd?

Då är det dags att du gör det.

Ha en fin vecka och du ; tro på dig själv.

Comments Off on Nu har vi sjungt in våren

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️