Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Nu har mörkret kommit fram

Och nu kan man äntligen se alla stjärnor på himla valvet.

Detta är en tid för möjligheter att andas en stund , om du kan så ta dig ut även om det bara är några minuter du får för dig själv.

Ställ dig i en bekväm ställning och titta upp i mörkret på himlen. Ta ett djupt andetag och försök för en liten stund att tömma alla tankar i ditt huvud. Titta och utforska himlen. Ta djupa andetag, skaka loss spänningar i din kropp , bara känn att du slappnar av.

Bli inte besviken om det inte fungerar första gången. Det kan ta tid för din hjärna att pausa upp. Låt det ta den tider det tar, ha tålamod och fokusera på att släppa allt som tynger dig.

En liten stund räcker och du kommer att känna att nya energier kommer till dig. ❤️

Comments Off on Nu har mörkret kommit fram

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️