Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Nu börjar vi…

Jag kommer påbörja en period med olika övningar som är för ditt välbefinnande , känns övningarna jobbiga så hoppa över en och påbörja en annan.

Försök unna dig en dag utan några åtaganden.

Försök bli ett med dagens naturliga förlopp , glöm klockan för en stund och öva dig på att inte titta på den.

Är du trött ? ; sov

Är du hungrig ? ; ät

Försök att vara utomhus en stund , andas in frisk luft och ta in solens strålar , är det en grå dag så ta in dess ljus.

Skriv små anteckningar under dagen om dina känslor och upplevelser.

Fågelsång har enligt studier en kraft att göra oss piggare och på bättre humör.

Precis innan soluppgången så stämmer fåglarna in i sin morgonkör.

Tänk dig att i de vindstilla gryningstimmarna så hörs det som mest. Och har du möjlighet så vakna tidigt på morgonen för att lyssna på dess sång och du kommer känna ett lugn.

Har du ej möjlighet att ta dig ut så finns det inspelningar på nätet som fungerar som humörhöjdare. Både hemma och på jobbet kan du lyssna…

Varje dag har olika och flera ljud och du lägger märke till ljud som du mår bra av. Även om du inte tänker på det så lägger hjärnan till de ljud som är behagliga för dig.

Skriv ner dina intryck av olika ljud ;

Morgon ;

Lunchtid ;

Eftermiddag ;

Kvällstid ;

Love från Magdalena

Comments Off on Nu börjar vi…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️