Blog

Nu är påsken snart över

Och det känns som om veckans fullmåne gjort sitt , och man är redo för nästa vecka då du kan få mycket gjort.

Annandag måndag 10 april står still och en känsla av att lugnet snart blir till storm.

På tisdag 11 april så tar Venus sina klor om Tvillingarna och du kommer känna att energin är rolig och social. Vilda Lilith gör samtidigt entré i ett möte med Merkurius ( dina utryck) och på tidig onsdag 12 april blir det ett möte mellan Venus och Pluto.

Dessa olika möten skapar och ger indikationer på att du skall dra upp dina dolda talanger och dina förmågor. Du är så mycket mer än vad du vågar visa. Dölj inte ditt rätta jag.

I mitten av veckan runt torsdag 13 april kommer Solen fram ( ditt riktiga ärliga jag) och drabbar samman med Jupiter. Den du egentligen är blir xtra förstärkt och detta visar sig genom roliga händelser. Allt växer ihopa som du rör vid. Dock en liten varning ; akta dig för impuls köp eller intag av alkohol , överdriv inget utav detta.

På fredag 14 april utmanar Venus av Saturnus och nu är det dags för en reality check. Alltså tänk ; vad eller vilket harmonierar inte längre med ditt hjärta. Vad har skett med balansen harmoni och hjärta?

Lördag 15 april – söndag 16 april är en bra helg för att klura på den frågan. Försök att tänka dig in i nya situationer och gör dig fri från det som ger dig en obalans.

Comments Off on Nu är påsken snart över

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️