Blog

Nu är jag tillbaka

Från min lilla paus / semester.

Jag vill börja med att tacka dig/ er som respekterat min ledighet och gett mig lugn och kärlek genom att förstå att jag varit på en välbehövlig resa.

Jag är som sagt åter tillgänglig för dig / er och hoppas ni haft en bra tid medans jag varit borta.

Mina tider som jag kommer vara tillgänglig för dig kommer bli lite olika men troligtvis blir det fortsatta morgontider. Alltså Från ca 05.00 och ett par timmar fram.

Du kan pinga mig med ett sms om du behöver min hjälp och kan jag komma in så kommer jag in på linjen.

Dock mellan 22.00- 05.00 så önskar jag att du kan vänta tills det är morgon. Detta för att du och jag skall kunna nå varandra utan stress och frustration över att jag inte kan hjälpa dig.

Jag önskar att detta följs och respekteras.

Kommande månader så är jag fortsatt din guide och med kärlek från änglarna och trygghet i att jag finns här så kan vi tillsammans utforska och ta reda på vad som komma skall.

Kramar och kärlek från mig!

Comments Off on Nu är jag tillbaka

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️