Blog

Nu är hösten här…

Det är dags för höstens ljuvliga färger och lugn , jag tycker personligen om hösten som den bästa årstiden. Det är varken för varm eller för kallt och som sagt färgerna. Kastanjerna som ramlar ner från träden , morgon daggen och alla fåglar som gör sig beredda att flyga söderut. Hararna har fått sina ungar , ekorrarna springer och hoppar runt i de murriga träden. Ja vad kan vara mer gudomligt?

Det mysiga att sätta på sig en go varm tröja och bara gå ut och sätta sig på parkbänk och bara blunda och andas. Känna energierna som fyller hela kroppen och som behövs nu när den stressiga juletiden komma skall. Det kanske är svårt för dig att komma loss och hinna med detta men det krävs inte så många minuter , unna dig ett par minuter några ggr i veckan eller ta en lång skogspromenad på helgen. Jag kan lova dig att du blir som en helt ny människa. Ta med dig barnen ut och låt dom springa i löven på marken , ta med dig mannen och var tillsammans , ta med dig vännen och bara umgås och prata om allt som faller er in…

Och bara låt dig andas…

Comments Off on Nu är hösten här…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️