Blog

Nu är det snart jul…

Första advent har varit

Andra advent har varit

Lucia har varit …men det känns inte som jule tid… allt som vi har varit vana vid har slutat existera … allt pga av denna hemska covid 19…

Jag har själv fått min del av den , jag blev inlagd och är fortfarande inte efter 6 v sjukdom helt kry… men jag ger inte upp… det finns ett ljus framöver… och jag har ju börjat jobba så smått… jag kan tyvärr inte lägga ut några fasta tider pga av detta.

Men jag kommer jobba nästan varje dag från ca 03.00 fram ett par tim. Jul likaså och kanske något mer…

Jag hoppas ni alla har förstående för detta…

Var rädda om er och ta hand om er…

Love

Comments Off on Nu är det snart jul…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️