Blog

Nu är det redan v 19 , 8 maj – 14 maj

Moder Jord är i fokus denna vecka , vi har Solen som lyser upp Uranus i Oxens tecken. Och då kommer frågan ; hur skall du passa på och ta del av Moder Jords resurs?

Och som en viktig del av Moder Jord : hur tar du hand om din kropp , din hälsa och dina egna energier/ resurser?

Ta också med dig denna vecka att vårda de resurser och gåvor du redan bär och använda dessa energier för alla runt om dig i det bästa möjliga.

Vår Måne avtar i styrka och nu är tiden mogen för att rensa ut och ta bort de ting som bör tas bort i ditt liv.

Känslor denna vecka kan bli väldigt starka och en frustration kan uppstå i ditt inre och bli inte förvånad om du ställer dig frågan : vad är det för fel på vår värld?

Vill du förändra var då den som kan leda till förändring. Ta fram djupet i ditt hjärta och din vilja , sammanför dessa två och skapa din gudomliga kärlek till det som finns runt omkring dig.

Du kommer känna att du blir ett med gudomlig visdom , låt denna visdom lägga grund för den värld du vill leva i.

Ha med dig detta citat ; ” snurra min Jord, låt mig få följa med dig och bara dig , det finns ingen starkare stjärna en dig. ”

❤️

Comments Off on Nu är det redan v 19 , 8 maj – 14 maj

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️