Blog,  Naturens läkande krafter!

Naturpaus!

Vad innebär det?

Jo , precis som det låter…

Det räcker att göra korta naturpauser varje dag , du behöver inte lägga tid på långa promenader utan det räcker faktiskt 30 sekunder.

Det har gjorts en studie vid Universety of Melbourne/ Australien som visar genom testpersoner att enbart 30 sekunder kan ge dig en rejäl energi boost och en kreativ kick.

Dessa testpersoner gjorde en kort paus genom att endast titta ut över ett grönskande tak. Otroligt eller hur?

Ta för vana att varje dag så fort tillfälle ges att titta ut tex genom ett fönster , eller stanna upp ock titta på naturen , när du går till ditt jobb , eller är på ditt jobb så kan du titta ut genom fönstret , eller ta en snabb paus på lunchrasten att omfamna naturen runt omkring dig.

Detta enkla verktyg ger din hjärna ett välförtjänt avbrott efter en stunds fokus och koncentration.

Ta med dig din skrivbok , rita ner vad du ser genom ditt fönster , på din rast eller där du kan boosta dig själv genom naturens lugn.

Tänk , endast 30 sekunder behöver du …??

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️