Meditation / Mindfulness/ Healing you

Naturlig andning!

Många av oss är inte medvetna om hur vi andas. Att göra en upptäcktsresa i din naturliga andning är ett sätt att förstå hur du egentligen mår. Ta en liten stund varje dag där du sitter eller ligger i en skön ställning och bara iakttar din naturliga andning. Andas in och ut genom näsan och fokusera på utrymmet under näsborrarna där andetaget kommer in och ut. Lägg märke till pausen mellan andetagen. Känn bara in och lägg bort prestationen. Förutom det lugn ett fokus på andningen ger dig finns det många fördelar med att andas in och ut genom näsan. Man syresätter kroppen bättre , slemhinnorna i näsa och svalg svullnar av och luften renas mer effektivt.

ÖVNING ;

Ta tid på hur många naturliga andetag du tar under en minut. Skriv ner antal andetag utan att värdera. Gör om övningen i takt med din andningsträning och notera vad som händer?

Mantra ; jag … mjuknar …med … andningen…

Comments Off on Naturlig andning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️