Blog,  Naturens läkande krafter!

Naturens själ!

Naturen och dess själ har alltid funnits till och kommer fortsätta med att vara en inspiration för bla konstnärer och formgivare.

Genom detta så kan vi alla oavsett hur vi bor få en gnutta av naturens själ speciellt om du bor i en bullrande och hektiskt stad.

När du går ut titta dig omkring efter speciella mönster från naturens själ I arkitekturer och andra design föremål. Är du inomhus kan du titta efter liknande mönster av naturens själ I tyger , bestick ,möbler och andra ting.

Ta fram din skrivbok och skriv ner dessa olika mönster och gör en lista av vad det liknar och har för mönster…

Och glöm inte ; ta det i din egna takt…

Comments Off on Naturens själ!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️