Blog,  Naturens läkande krafter!

Naturens rytm!

Vi kan inte leva utan dessa ting; klockor och kalendrar. De har tagit över våta liv, visst är de användbara men ack så beroende.

Vi stressar oss fram i livet , vi försöker anpassa oss till samma sätt och samma mönster varje dag. Vi har blivit beroende av tiden.

Från och med maj månad så kommer jag att skriva inlägg som kommer ge dig lite kreativa idéer, som kommer att hjälpa dig med att återfå återhämtning i vår stressande värld.

Genom att återgå till naturen så kommer ni att finna det avgörande steget till ett bra välmående och jag kommer försöka hjälpa dig med det.

Hjärnan som faktiskt är anpassad efter naturens kraft behöver en ny start. Så med hjälp av synkronisering av rytm till ett bättre välbefinnande så kommer du funna ett lugn.

Det kommer en tid för blomning, tillväxt och vila. Jag kommer lära dig att sakta ner och lära dig att alla stunder är värdefulla…

Med all min kärlek önskar jag dig en fortsatt fin 3 ;e maj…

Comments Off on Naturens rytm!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️