Blog,  Naturens läkande krafter!

Naturens musik!

Det är många kända kompositörer som användt naturen i sina skapelser, och då har vi bla Beethoven.

Beethoven älskade att vandra i naturen och befinna sig i sin egna trädgård. Ett citat han använde var ; ” Skogen , träden , och stenarna ger oss människor all den resonans som behövs.”

Övning;

Lyssna på ett stycke klassisk musik när du känner dig håglös eller stressad. Månskenssonaten av Beethoven och De fyra årstiderna av Vivaldi är perfekt musik som har sitt ursprung i naturen.

Övning 2 ;

I våra liv med alla pussel, stress och krav så finns det en risk att vi förlorar oss i detta och tappar bort oss själva. För att väcka liv i detta så kan du titta dig omkring i din omvärld och titta då efter naturliga ting i din bostadsmiljö, släpp in förundran och öppna ditt Sinne och hjärta.

Vilka frågor dyker upp i huvudet?

Använd din skrivbok och skriv ner…

Comments Off on Naturens musik!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️