Blog,  Naturens läkande krafter!

Naturens lilla xtra!

Jag har ju skrivit lite om ogräs och hur och vad man kan bruka ogräset ,som i tex mat.

Andra växter som inte är ogräs är de som är örter. Örter kan man baka med , laga med , och använda deras doft som en naturlig del av ditt hem. Flera växter håller sin doft lång tid efter de torkat.

Lavendel och rosmarin luktar inte bara gått utan deras arom försvinner inte vid torrhet.

För att göra en naturlig doft som omger ditt hem är att torka tex då lavendel och rosmarin , torka dessa genom att binda ihopa dom med ett snöre och häng de upp och ner.

Du kan också lägga örterna i en påse gjord av silduk eller müslin. Använd denna påse antingen i din garderob , i dina klädlådor eller under din huvudkudde.

Inred ditt hem med dofter från naturen och är naturens arom och trevligt, utan det är också en go grund av lugn och ro för ditt sinne.

Ta bort alla doftkrus, doft sprayer, doft block och annat kemiskt gjorda aromer.

Det tjänar både du och naturen på.

Rosmarin!

När det gäller lite större objekt för din inredning av ditt hem så kan du använda objekt som är rent naturmaterial. För att f0 en hemtrevlig känsla kan du investera i en ullmatta eller i en ullpläd.

Har du inte inte tillgång till just mattor eller plädar så räcker det ju med att köpa några goa , väldoftande och naturliga tvålar.

Man kan se det som att det är som ” gamla vänner ” och i det finna tröst och lugn I sinnet.

Naturens tvålar!
Comments Off on Naturens lilla xtra!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️