Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

När mörkret faller …

Och det blir natt i naturen och för vår egna del , du och mig så blir natten en period att befria oss från dagens händelser och bekymmer. Inga sms , inga pling från sociala medier ,inga samtal eller mail. De människor som ger oss stress , sover, iallafall i teorin.

Dock är det många av oss som ligger vakna under nattens timmar. Man har en oro i kroppen för både små och stora ting. Små problem blir till monster problem.

För att du skall kunna njuta av natten och få din viktiga sömn så måste du planera inför att du skall kunna få en lugn natt. Stäng av alla skärmar i god tid innan du skall lägga dig.

Men detta är inte det enda du behöver göra , för att få komma in i en lugn ro och i magins magiska sinnestillstånd som du endast kan få genom natten , så måste du gå ut och få frisk luft.

Genom stjärnorna , tystnaden , mörkret , månen ja allt som du kan omfamna därute finns till för dig. Öppna dina sinnen , slut dina ögon. Ljusets avsaknad kommer göra att andra sinnen öppnas som kan fylla det tomrummet. Känn nattens stilla vind med försiktighet röra vid din hud. Först är det total tystnad sedan kommer en orkester av nattens olika ljud. Men bara om du är uppmärksam , så andas från djupet i dina lungor, blunda och fokusera och förbli ett med syrsornas toner, nattugglans hoande, fladermössens vingslag.

Ta ytterligare ett djupt andetag , fortsätt blunda känn doften av jord , fuktiga växter och träd.

Öppna ögonen , andas lugnt och djupt , och se att mörkret förvandlats till vackra blåa nyanser.

Upptäck och utforska den naturliga världen som ligger utanför , i nattens månljus som färgas i en silverton. I det vackra silverljuset uppmärksamma ljuden , dofterna som natten fört med sig. Titta efter nattens levande varelser , lägg allt detta på minnet så att du kan gå tillbaka och bli påmind att även den mörkaste natten rymmer liv och förundran.

Använd natten också till att utforska universum och se andra galaxer , titta upp mot natthimlen och se alla stjärnor och alla stjärnkonstellationer. Genom denna fokus och uppmärksamhet så lovar jag att du kommer få ett djupare perspektiv på dina problem. Bli vän med mörkret så att du kan finna inre frid och lugn och finna harmonisk mening.

Comments Off on När mörkret faller …

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️