Blog

När mörkret faller över dig!

Ibland så är livet orättvist och ensamt. Nu menar jag allt som sker i ditt liv just nu på olika sätt och som känns oumbärligt och du känner dig ensam och missförstådd. Men du har styrkan och kraften att kunna umbärda det som känns svårt just nu. Du är stark och du måste tro på dig själv att du förtjänar nåt bättre. Du måste tro att du har ett högre syfte och att du inte är ensam. Jag finns här och jag lyssnar och jag har inga fördomar eller förutfattande meningar . Jag har som jag skrivit tidigare att jag själv har befunnit på mig på helvetets djupa botten men jag tog mig upp och jag bad och hade en tro på att jag hade ett högre syfte , en högre mening och att jag förtjänar det bästa av det gudomliga som finns runt omkring oss. Och du förtjänar likaså ALLT som att du skall vara lycklig , att du skall vara rädd om dig själv och ta hand om dig. Är du på en mörk plats nu så kan jag lova att det snart kommer ett ljus och att ditt liv kommer bli vackrare och respektfullt. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi be till våra ärkeänglar och guider.

Jag ber om beskydd , kärlek , trygghet och respekt. I min bön så tänker jag på er som jag gett min healing till. Varje dag så ber jag en bön för alla er som kännt er trygga med mig och öppnat era sår och hjärta för mig. Jag finns hos er i tanken med positiva energier och kärlek och ger er tillsammans med mina ärkeänglar ett beskydd och ett gudomligt hopp att det finns ett vackert bländande ljus för dig…

Du är inte ensam. Jag finns här om du behöver mig…

Comments Off on När mörkret faller över dig!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️