Blog

När livet är tufft!

Vi har ju alla nån gång i vårt liv haft olika problem och det kan ha kännts som om hela världen är mot dig.

Ibland tror man att alla andra har det jättebra och är så lyckliga ,men ingen av oss vet vad som händer bakom dörren hos andra människor.

Lägg inte dina sista energier på att fundera på hur andra mår och hur lyckliga de är utan fokusera på dig själv och dina kära.

Lycka är olika för olika individer. Men det är bara du själv som kan skapa din egna lycka, ingen annan.

Skapa en styrka i dig själv och tänk att du är stark och det mörka kommer att ljusna.

Tålamod är viktigt att ha för ibland behöver tiden vara mogen för att ta stora kliv och nya tag. Ödet kan ibland vara lite oberäkneligt och ibland är det inte förutbestämt hur mycket jag än ber änglarna om hjälp så och använder mina förmågor så kan jag också bli lite otålig.

Ödet sker när det väl är tid för detta. Saker och ting sker av någon anledning även saker som är dåliga. Men det finns alltid ett ljus i tunneln.

Det är också likadant med karma , det kan ta tid för karma att slå tillbaka men den tiden kommer alltid förr eller senare. Där behöver du också ha tålamod. ❤️

Var rädd om dig, många kramar från mig…❤️❤️❤️

Comments Off on När livet är tufft!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️