Blog

När du tappat bort dig själv

Känner du dig inte som den du var tidigare? Har du försvunnit och bara finns i ett tomt skal? Har du tappat bort dig själv?

Detta är  mycket vanliga frågor som kan uppstå om man befinner sig i den dålig situation , dålig relation , dålig arbetsmiljö , ja allt där du engagerar dig i och inte får en bra och fin bekräftelse.

Det är lätt att säga och enkelt att säga : ta dig ur din dåliga situation , men livet är faktiskt så enkelt.

Det första du behöver göra är att tänka över ordentligt vad du vill i dessa situationer, hur du skall må bra och hur du skall kunna känna lycka.

När du bestämt dig så gör upp en plan på hur du skall ta det första steget,  tex om du behöver lämna en svår relation , så behöver du en plan på ett boende , kolla din ekonomi, kolla möjligheter om du har vänner som kan ställa upp eller familj. Är du ensam så är det lite svårare,  där behövs en mer strukturerad plan.

Lämna inte tex relationen utan detta , tänk över noga , framförallt om du befinner dig i psykisk eller fysisk situation som kan fördärva ditt beslut.

Är du tex mobbad på arbetet så innan du byter jobb försök att ta upp det med nån arbetsledare eller chef som du litar på och berätta vad som sker. Känner du inte dig trygg med ett samtal ,då kan du planera och söka andra jobb. Visst det är jättefel att du behöver flytta på dig eftersom det är du som är drabbad men att lägga energier på elaka arbetskollegor är inte värd din hälsa och mående.

Du är starkare än vad du tror.

Du är värd all kärlek i världen.

Du är värd all lycka som finns.

Det är inte dig det är fel på.

Hitta tillbaka till den du förut var.

Ta hand om din själ, ditt mående och hälsa.

Jag kan lova att du kommer få en fantastisk framtid ❤️

Comments Off on När du tappat bort dig själv

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️