Blog

När bör man släppa taget

Jag tror att alla har nånstans inom oss en svårighet att släppa taget om det som följt genom våra liv.

Tyvärr så bör man göra en form a reality check när saker och ting fortsätter störa din egna hälsa och välbefinnande.

Vad menar jag då?

Om du lever eller har människor runt dig som tar alla dina energier , sk energitjuv. En toxisk vänskap , relationer, arbets kollegor , nån i din släkt. Som aldrig har något positivt att tillföra i ditt och som kanske trycker ner dig när du behöver stöd.

Ja då kanske du bör bryta med den eller de personerna. Gör de dig ledsen och sårar dig så kommer de antagligen inte sluta göra det.

Då har du 2 st val.

Det ena är bryta kontakten , blocka nr och blocka på sociala medier.

Eller så stannar du kvar och blir ännu mer olycklig.

Väljer du att i det läget stanna kvar då har du valt det och kan då inte heller skylla saken på den kontakten. Alltså att fortsätta I det toxiska.

Du har ett val. Du är en fri själ.

Jag vet att det kan vara mycket svårt men ibland så är livet både svårt och ledsamt.

Men tänk på hur mycket bättre du skulle må utan elakheter.

Sen finns det tyvärr dom som stannar kvar i en toxisk miljö bara för att slippa ta sitt ansvar. Och då är det lättare att beskylla andra för sina problem.

Då har den toxiska miljön blivit en känslomässig krycka. Och då kan du inte ta dig vidare I livet.

Visst finns det personligheter som alltid behöver skylla sin val och ansvar på andra. Och då finns det inte en chans att de aldrig kommer reda upp i sina liv.

Och då är det tyvärr så att då kan de runt omkring denna person aldrig  kan hjälpa personen må bättre.

När du i din fria själ bestämmer dig för att ta ett eget ansvar och bryta med negativa energier , först då kan du börja komma på fötter igen.

Ta dig en funderare på vad och vilka som drar ner dina energier. Gör ett val och gå vidare. Tänk positivt att det kommer ske en stor förändring i ditt liv. Peppa dig själv och glöm inte att du är stark nog att kunna hantera detta på rätt sätt.

Comments Off on När bör man släppa taget

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️