Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Yoga för själen

Mudra !

Mudrans betydelse är gest eller nån form av position och detta på sanskrit. Det finns en mängd olika typer av mudras.Det är en djungel därute med dom olika En del av dom involverar hela kroppen , som tex när vi utför praktiska yoga positioner , medans andra kan handla om handgester eller kroppsgester.

När du utför handmudras så möts fingrarna på olika sätt .beroende på vad vill öva och meditera med.Detta bidrar till att väcka din livskraft via dina nervimpulser och samtidigt att du främjar dina hela livskraft att tvingas stanna inne i din kropp istället för att flöda ut genom alla dina fingar. Genom energikanaler och energicentra kan du själv styra livskraftens riktning i din kropp.

Jag … Känner … Kontakt … Med … Min … Inre …Styrka

Tänk dig att all energi som växer och vid utövande av yoga positioner , meditationsövningar , vilande meditation , medveten närvaro , och samt mantra och mudras som inte får glömmas bort är mycket postivt och effektivt för din kropp och själ.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️