Blog

Möt hösten med ro!

Hösten har kommit till många i vårt långa land och med den så kommer sensommar-höst virusen.

Blandningen mellan kyla och värme gör att vi lätt blir sjuka. Och detta nu inte covid jag pratar om.

Att börja dagen med varmt-hett vatten och lite färsk citron i gör att dagen blir lättare och ger dig både läkning och ro.

Här kommer lite fler tips för att lugna ner din förskylning;

Ingerfära : ta en ingefära shot ( finns på hälsokostbutiker ) eller en kopp ingefära the.

Honung : Lägg ner en klick honung i ditt varma vattnet. Detta lindrar om du har halsont.

Nässpray ; Antingen så köper du koksaltlösning nässpray eller gör din egna nässpray för att lindra snuva och täppt näsa.

För att göra koksaltlösning själv så behöver du bara vanligt vatten och bordssalt , koka upp 5 dl vatten , häll i en tesked salt , rör om till det lösts upp. Det du sen behöver är antingen en plast pipett för näsan eller en nässköljnings kanna.

Dessa finns på apotek och i hälsokostbutiker.

Vitlök; riv lite vitlök eller hacka en bit och ät detta. Vitlök är nog det äldsta knepet mot förkylningar som finns.

Varma soppor; tex redd kycklingsoppa eller grönsaks soppa lenar ditt svalj och hals. Även om soppor inte läker så är det skönt och bra med nåt mjukt och varmt.

Sen det sista tipset som nog är det bästa tipset!

Serie maraton…lägg dig i soffan med en mysig filt och sätt på en serie som du gillar. Slappna av och njut. Du är värd detta och detta är självklart nåt du kan unna dig ❤️!

Comments Off on Möt hösten med ro!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️