Blog

Moder från Universum

Allas vår livmoder, som gjort att vi kan existera. Vår livs källa som finns i all evighet.

Denna moder som är kosmisk och helig utgör hela vårt Universum. Utan henne skulle varken du eller jag existera.

Livet började som ett kosmiskt ägg , detta växer i vår moders livmoder. Livskraftig och flödande i hennes blodsystem.

Precis som trädens sav som växer på våren. Blommornas blommning, puppor som blir det fjärilar och trollsländor.

Denna moder , vår moder födde oss genom jord , och himmel. Djur , gräs, människor, träd , berg på vår jord och långt upp i rymden bland planeter och asteroider, ja allt som existerar finns tack vare vår moder.

Allt har samma ursprung och är förenade med varandra.

Man kan säga att du och jag är består av både jord och stjärnstoft. Vi är mystiska varelser med ett stort inflytande och medvetande som är i kontakt inom ett universellt fält.

Detta kanske låter konstigt men jag tänker att du kan kanske ändå smaka på denna information och fundera om detta verkligen stämmer?

Comments Off on Moder från Universum

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️