Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Yoga för själen

Mjuka upp dina leder!

Här är ett schema för att göra kroppen smidig och rörlig , framför allt leder och ryggradens kotor. Kombinera följande övningar på lämpligt sätt efter dina egna förutsättningar.
Comments Off on Mjuka upp dina leder!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️