Blog

Mitt schema för denna v!

Jag har som vanligt varit inne på natten tid men några som smsat mig har gjort att jag kommit in andra tidpunkter.

Lättast att smsa mig varje dag är antingen runt 5.30 , och 14.00-14.30. Kan andra tider också men skicka ett mess så dyker jag upp om jag kan.❤️

Onsdag 22 juni – torsdag 23 juni ; 03.30- 05.00

Torsdag 23 juni- fredag 24 juni ; 04.00 – 05.00

Fredag midsommar natt 24 juni – lördag midsommar dag 25 juni ; 04.00-05.00

Lördag 25 juni- söndag 26 juni ; 04.00 – 05.00.

Jag hoppas att vi kan tillsammans lösa en del frågor som ni kanske har , eller att du bara vill få lite annat perspektiv om nåt hänt i helgen, jag finns här för dig om du behöver lite råd eller bara en vän.❤️

Efter midsommar så kommer jag lägga in lite mer art work som du kan göra med naturens skatter…

Var rädd om dig och massor av positiva energier från mig.❤️❤️❤️

Comments Off on Mitt schema för denna v!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️