Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Minnet av dina drömmar!

Som Jeanette från föregående fall beskrivning så kan våra drömmar vara mycket levande. Så levande att det sätter sina spår i vårt medvetande och blir lika starka som ett fotografi.

Detta är ett sk flashbulb minne som psykologin förklarar detta fenomen.

Dock har vi ju drömmar också som försvinner nästan direkt från vårt minne , detaljerna bleknar och minnet har en benägenhet att städa upp detaljer och begraver vissa bitar som ditt sinne vill dölja.

Om du vill använda dina drömmar som guide och information källa så är det av största vikt att komma ihåg så många detaljer som möjligt, direkt när du vaknar.

Ha en penna och ett anteckningsblock bredvid din säng. Du kan också använda din mobil och läsa in det som memo.

Skriv eller läs in så många detaljer som möjligt , inkludera känslor , dialog om det fanns någon , vilka karaktärer som dykt upp. Det kan räcka med att skriva ner nyckelord som du sedan kan falla tillbaka på när du vill minnas.

Börja med detta på helgerna och öka sedan dag för dag. Blir du väckt av en mardröm då kan det betyda att denna dröm är extra betydelsefull. Om mardrömmen var xtra jobbig och du inte kan släppa den , tänk dig bort att du befinner dig på himlen, på fluffiga moln och stjärnorna som är alldeles klara , tänk dig att du är nära månen. Alla bra tankar kam få dig att släppa mardrömmen.

Om du drömt nåt ljuvligt och vill återkomma till just den drömmen så kan du föreställa dig själv det du drömt som är starkaste och mest behagliga , eller återfå din dröm genom att tänka dig att du är på en stig , denna stig leder dig tillbaka till den plats som du mest tyckte om. Tex havet som slår mot klipporna , skogens vackra träd , blommorna i din trädgård, solen som lyser på dig , eller när du sitter på en strand och ser på solnedgången.

Dröm vackra drömmar…❤️

Comments Off on Minnet av dina drömmar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️