Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Merkurius!

Merkurius betonar kommunikationen och intellektet och har som budbärare inga bedömande funktioner och inga betänkligheter större angående budskapet i det stora hela.

Budskapet kan således både vara gott eller ont, det viktiga för Merkurius är att det når sitt mål.
Merkurius funktion i horoskop skiljer människan ifrån djuren genom förståndet, språk, ord och kvicktänkthet. Tyvärr tillkommer på köpet även skvaller, överärlighet och övertalningsförmåga. Om Merkurius ställning är för dominerande kan detta leda till rastlöshet, opålitlighet och ytlighet. Månen, Venus och Neptunus kan ge balans åt en överaktiv person. Dessa befrämjar känslighet och förmågan att uttrycka sig artistiskt på ett eller annat sätt.
Nyckelord: kommunikation, intelligens, förmedling, tanke, aktiv, apa, metallen kvicksilver och onsdag. Gudomar: grekiska Hermes är identisk med latinska hermes. Egyptiska Thoth och hinduiska apguden Hanuman kan också nämnas här.
Livsperiod:
Merkurius härskar över människans andra period från fem till 14 år. Vetgirighet och nyfikenhet är viktig här.
Människokroppen: nervsystem, reflexer, tunga, stämband, lungor, andning, hörsel och syn.
Yrken:
alla informationsspridaryrken, yrken med utbildningsanknytning, kontorister, sekreterare, revisorer, posttjänstemän och ingenjörer.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️