Blog

Mer midsommar dekoration!

Nu när midsommar kransen är gjord så har du säkert lite blommor och grenar/blad över. Och då kan du göra egna servett ringar, glasmarkörer och glas dekoration.

Vi börjar med servett ringen.

Klipp en bit av ståltråden , dra ut tråden och måtta med att du gör 2 st ringar ,precis som du gjorde med kransen.

Gör ringen genom att måtta med en servett så du får korrekt omfång.

Gör så många ringar som du behöver till din dukning.

Färdig servett ring.

Börja basen med att linda in ringen med bladverk/ gren i rätt längd. Linda in den tills du är nöjd med tjocklek.

Knipsa av blommorna och stoppa in dess stjälkar i mitten på ringen.

Ta en liten bit ståltråd och se till att blommorna sitter fast.

Jag lade till lite andra blad som var kvar av buketterna för att få mer fyllnad på sidan av blommorna som är i mitten.

Du behöver inte göra så att det är blommor runt hela ringen för det blir bara klumpigt när du väl dukar. ( Om du nu inte själv vill göra annorlunda ??)

Alla har vi ju olika tycke och smak ❤️

Comments Off on Mer midsommar dekoration!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️