Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Mer inspiration;

När blomningen är över så skickar alla träd och växter ut sina frön till världen. Vissa frön klistrar sig fast , andra frön följer med vinden och en del är föda till vissa djur och med deras spillning så kan fröna ta sig långt bort i fjärran. När blomningen är över ge dig ut på jakt efter olika frön ,samla in några av dem. Rita av ett eller fler av dom i din bok. Fantisera dig bort och skriv ner vart och hur du tror tar sig fram i världen.

Ta sedan fram ett förstoringsglas och undersök ett av fröna , fokusera på vilka delar det består av , färg , form , skriv ner i boken.

När löven börjar byta färg och nyans , ta dig ut och titta på hur de skiftar från grönt till rött till gult till brunt. En hel färgkaskad kan uppstå om du tittar riktigt noga.

När det är vår så går färgerna från ljusgrönt till mörk grön. Det är inte bara årstiderna som kan göra så att löven ändrar sig utan också de olika temperatur förändringar som sker , är det en period av torka så släpper många träd många av sina löv för att ge ett skydd åt sig själv.

Ta dig ut på en promenad, leta efter olika former av löv av olika grader av färg. Bestäm dig gärna för ett träd. Fokusera på de olika färgerna. Rita av dom eller klistra fast dom i din bok.

Comments Off on Mer inspiration;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️