Meditation / Mindfulness/ Healing you

Medveten närvaro och meditation!

Medveten närvaro och meditation kan hjälpa dig att se det större perspektivet och att bli varse att du tillhör det . Du får lättare att acceptera livets flöde i lycka och i sorg , framgång och motgång , utan att känna motvilja eller att du måste förändra det som kommer till dig.

Övning ;

Skriv ner hur du kan hantera vardagliga situationer i takt med att du utövar din praktik och upp din praktik i medveten närvaro ;

Mantra ; jag … tar … in … det … som …är…och … jag … öppnar … upp … för … min … urkraft…

Comments Off on Medveten närvaro och meditation!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️