Meditation / Mindfulness/ Healing you

Medveten närvaro och meditation!

Medveten närvaro och meditation hjälper dig att släppa fokus på rusande tankar och att stilla sinnet , att bli mer medveten och närvarande i nuet. Du får en välförtjänt paus från vardagen där du ständigt matas med ny information och nya intryck. Du får tillfälle att vända dig inåt och känna av din sinnestämmning istället för att rikta all din uppmärksamhet utåt , som man ofta gör när man uppkopplad och social. Hela din kropp påverkas positivt genom djupare andning och du blir både mer avslappnad och fokuserad. Det finns olika tekniker , till exempel att fokusera på andningen , på ett mantra eller en mudra. Den röda tråden är att man bara observerar det som kommer upp i form av tankar och kroppsliga förnimmelser utan att skifta fokus. Vi tillåter oss att vara där vi är , med det som är . Vi gör vår praktik utan att döma eller värdera.

TÄNK PÅ!

När man utövar medveten närvaro och meditation blir andetaget ofta lätt och nästan ytligt. Det kan kännas som att man knappt andas. Det är inget att bli rädd för , man får luft ändå , det är ett naturligt steg i processen när man stillnar.

Mantra ; jag … låter …mina … tankar … stillna … och … min …hjärna … vila…

Comments Off on Medveten närvaro och meditation!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️