Meditation / Mindfulness/ Healing you

Medveten andning!

När du blivit mer bekant med din naturliga andning kan du börja öva på medveten andning. Under inandningen börjar du fördjupa andetaget ner i magen , och låter bröstkorgen expandera i alla riktningar. Håll en hand på magen och en hand på hjärtat som referens punkter att andas till. Fokusera på andetaget , följ det med sinnet in och ut ur kroppen för att släppa på tankar och låta andningen bli meditativ. Successivt kan du börja förlänga andetagen genom att låta utandningen bli längre. När det känns bra kan du göra inandningen längre. Öva sedan på att göra inandning och utandning lika långa.

ÖVNING;

Öva medveten andning under en vecka. Ta återigen tid på hur många naturliga andetag du tar under en minut. Reflektera och notera hur din andningsträning har påverkat dig?

Mantra ; jag … andas …in… ny … lugnande … energi…jag … andas …ut …oro… och… stress…

Comments Off on Medveten andning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️