Blog,  Magi,  Spådom

Medium online

Känslighet för det djupa och förmåga att känna av din bortgångna man eller någon annan i din närhet. Då skall du kontakta mig eller någon av mina kära kollegor på våra sidor där vi är medium online.

Har det varit en svår tid i sorg och olycka då är du mycket välkommen till mig medium online.

Ibland så har den bortgångna inte tagit steget vidare till himlen utan befinner sig i gråzonen pga att de inte var beredda på det som skett , de kanske ångrar att de inte under sin tid i jordelivet ordnade saker som tex relationer och andra saker som kan har varit och blivit.

Med min hjälp så kan vi få kontakt och jag kan föra en dialog med den bortgångna och i det samtalet ställa frågor som du kanske har.

Den kanske känns lite läskigt men du skall inte vara rädd , jag framammar inte onda ting eller utlöser de mörka varelser som befinner sig på samma plan som din bortgångna.

Tillsammans kan vi nå och få kontakt med den som för tidigt lämnat oss. Tillsammans är vi starka och med gemensamma energier så kan vi nå till andra sidan.

Dock vill jag poängtera att ibland är det att energimässigt inte fungerar , det kan bero på att jag har en dålig dag eller att du inte är beredd på denna kommunikation.

Jag finns här för att hjälpa dig , ring mig…

Med all min kärlek önskar jag er en bra dag.

Comments Off on Medium online

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️