Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Meditation ett lugnare verktyg finns inte!

Alla kan meditera, jag får frågan ibland om det är svårt och ohanterligt. I början kan det kännas obekvämt men låt det ta den tid det tar. Ingen stress för meditation är totalt motsatsen.

Meditation ordet betyder ” att du rör dig mot mitten” , men meditation är också ett samlings namn för ett antal olika tekniker.

Syftet är att arbeta med och försöka lugna ditt sinne. Du behöver skifta fokus från omgivningen och vända dessa energier till ditt inre.

När kroppen är med om en fysisk aktivitet då tränar du fysiskt, men genom meditation så tränar du sinnet och din uppmärksamhets förmåga.

Själva meditationen hjälper dig att varva ner och klara och behålla ditt lugn I olika situationer .

När jag började för ett par år sedan så hade jag så mycket stress runt omkring mig vilket när jag skulle meditera fick mig att känna obehag, inte kunna sitta still. Det gav mig xtra stress men då sade min yoga tränare att de flesta känner på detta sätt men ju mer du övar, desto bättre blir det.

Du behöver landa I en form av stillhet med dig själv. Därför är det viktigt att när du skall meditera så behöver du en trygg plats , tystnad runt dig , stillhet och vänja dig med ditt eget sällskap…

All kärlek och kramar ❤

Comments Off on Meditation ett lugnare verktyg finns inte!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️