Blog,  Magi,  Spådom

Medial vägledning.

När jag tänker på medial vägledning så kommer jag att tänka på ärlighet och rakhet.

Ärligheten är det viktigaste för att kunna ge medial vägledning. Detta tycker jag är absolut är det viktigaste.

Livet är redan full med oärliga människor och människor som är konflikträdda och manipulerade.

Men något som jag har stött på under livet som medial vägledare är att det finns vissa personer som vill att jag skall försköna saker och ting oavsett mörker jag ser runt omkring dessa.

Jag har blivit utskälld för att jag är ärlig och rak i mina reading och mediala förmågor. De vill inte höra sanningen utan skäller på mig att jag skall ljuga , för att ljuga är det som jag får lön för?

Men jag jobbar inte på det sättet. Jag tänker inte ljuga ihopa solskenshistoria när det inte finns någon. Jag tror på att vara ärlig och jag tror på att vara rak.

Om jag skall göra mitt jobb korrekt så är det korrekt att jag är ärlig. Varken du eller jag tjänar på att jag skall ljuga.

Jag förstår dig om du har en rejäl kärlekssorg och inte vill veta den fulla sanningen men du förlorar själv på att jag ljuger och jag förlorar mig själv också.

Sanningen gör ont men Sanningen gör också så att vi människor kan komma vidare oavsett sorg eller problem.

Jag är här för att hjälpa dig i svåra stunder och vid situationer där du fastnat och behöver komma loss ifrån. Jag själper ju dig om jag ljuger. Då förblir du kvar i det dåliga när du har alla möjligheter att ta dig vidare och verkligen kan bli lycklig.

Det enda som jag absolut inte spår I eller använder mina förmågor är döden , sjukdom , fertilitet och hur många barn jag ser att du eller nån i din närhet skall få.

Ett bra och seriöst medium är ärlig och sann…

Love från Magdalena

Comments Off on Medial vägledning.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️